Café Korn Roskilde

Om restauranten

Bag Café Korn står Familien Poulsen bestående af Henrik, Kirsten og tvillingesønnerne Morten og Jakob.

Familien har tidligere drevet landbrug samt produktionsvirksomheden Lammefjordens Kartoffelskrælleri med forarbejdning af kartofler. Derfor har gode og lokale råvarer gennem de seneste mange år været et fokusområde og en passion for familien.

Hos Café Korn ønsker vi at give vores gæster en dejlig café-oplevelse. Derfor er stemningen autentisk, ærlig og anderledes – ligesom den mad vi serverer. Hos os har vi valgt at sætte fokus på gode lokale varer og specialiteter, som køkkenet bruger flittigt. Det betyder, at du som kunde kan forvente at smage lidt af lokalsamfundet når du sætter tænderne i en af vores retter. Derudover kan du naturligvis købe vores lokale varer, enten til dig selv, eller som gave til en du holder af.

Vi er glade for at byde dig og dine nærmeste velkommen i en af vores caféer. Hos os kan du forvente en lidt anderledes café-oplevelse, hvor det du spiser, drikker eller ser omkring dig, er nøje udvalgt for at skabe den rigtige oplevelse og stemning.

OBS: denne restaurant holder midlertidigt lukket grundet corona-krisen. Se mere på deres hjemmeside hvor du også kan købe gavekort. 

Gå til hjemmeside

Kontakt information

Adresse:
Skomagergade 42-44, Roskilde, Danmark
Hjemmeside:
Telefon:
+45 35124000
Ring til restaurant

Relaterede restauranter